Blomster for avskjed

Vi har lange tradisjoner for rik blomsterprakt ved gravferd i Norge. Blomster kan velges etter tema og farger. Ulike blomster er tilgjengelige til ulike årstider. 

Under konferansen gir vi familien god informasjon om hvilke muligheter som finnes.

Vi garanterer blomster av høyeste kvalitet satt sammen av lokale blomsterleverandører.

Kistedekorasjon

Kistedekorasjonen som pryder kistelokket er vanlivis fra de nærmeste. I tillegg gir ofte andre i nær familie et blomsterhjerte eller lignende, som blir satt foran kisten.

Krans, hjerte, båredekorasjon, bårebukett

Fra øvrig slekt og venner er det vanlig å gi en blomsterkrans, et blomsterhjerte, en stående båredekorasjon eller en bårebukett i vase.

En siste hilsen formuleres på sløyfene eller på kort (bårebuketter) - her finner du forslag til sløyfetekst. Det er vanlig å lese opp sløyfetekster og kort under seremonien. 

Kondolansehilsninger til familien går vanligvis til minnesamværet.

Minnemappe

Vi tar vare på alle blomsterkort og leverer disse til familien eller til minnesamværet etter seremonien, sammen med evt. kondolanseprotokoll, gaver og kondolansekort. I tillegg tar vi hånd om alt av private bilder, pynt og annet som familien har lånt ut til seremonien og leverer dette tilbake til familien.

Vi er aktivt tilstede både før, under og etter seremonien, slik at familien kan konsentrere seg om å ta del i avskjeden.

Oppdal og Rennebu Begravelsesbyrå - Admin - fagtrykk.no